Blog vesti

Povratak na Blog vesti

INTELLIGENT CLIMATE SOLUTIONS GROUP D.O.O. – SE PONOSI JEDNOM OD NAJVIŠIH BONITETNIH OCENA

INTELLIGENT CLIMATE SOLUTIONS Group – ICS Group d.o.o. raduje se na dodeljeni elektronski sertifikat bonitetne izvrsnosti, koji potvrđuje našu konkurentnost, verodostojnost i kvalitetno poslovanje .Za izvrsnom vođenju firme, Bonitetna kuća CompanyWall ocenila nas je sa bonitetnoj oceni A+.

Bonitetna kuća CompanyWall ocenu A+ dodeljuje firmi koja napreduje u poslovnim uspesima, firmi koja je sposobna da podmiri svoje obaveze i uspešno izbegne poslovne rizike. Saradnja s firmom kojoj je dodeljena ocena A+ usmerena je na uspešan poslovni razvoj.

Bonitetnu ocenu, CompanyWall business računa na osnovu prošlih i sadašnjih poslova, kredita i solventnosti, zaduženja, profitabilnosti, kao i na osnovu drugih kriterijuma. Nosioci sertifikata bonitetne izvrsnosti su firme koje se nalaze u samom vrhu poslovanja i mogu se pohvaliti kreditnim rejtingom koji priznaju poslovni subjekti u domaćem i međunarodnom poslovnom svetu.

„ Bonitetna ocena se dodeljuje na osnovu izveštaja o poslovanju brojkama. Sama po sebi već predstavlja uspeh, ali govori mnogo o čoveku koji vodi firmu, kao i o njegovim zaposlenima “

– Maja Kljun, direktorica Bonitetne kuće Company Wall

Podelite ovu objavu

Povratak na Blog vesti