Tehničko hlađenje


Neprestano hlađenje

Tehničko hlađenje nije hlađenje od 9:00 do 17:00 časova. Objekti kao što su server sale zahtevaju kontrolu klime 24/7 bez obzira na uslove. Naši sistemi su koncipirani tako da minimalizuju prekide u radu u velikom broju situacija, od temperatura niskih do -15°C pa do temperatura koje dostižu 50°C.

Maksimalno smanjite zastoje u radu

U malo verovatnom slučaju da dođe do kvara, pomoćni uređaj je spreman da preuzme rad. Ovo preuzimanje rada se vrši automatski, a u istom trenutku se šalje hitan poziv u pomoć. Neplaniran prekid rada sistema više ne treba da vas brine.


Snaga obnovljivih izvora

Hlađenje data centara zahteva veću potrošnju energije u poređenju sa hlađenjem drugih tipova prostorija. Naša infrastrukturna rešenja za hlađenje su dizajnirana da obezbede efikasnost tokom cele godine i smanje vaše godišnje operativne troškove.


Infrastrukturno hlađenje za svaki tip objekta i zahteva

Centralizovana kontrola

Integrišite industrijsku rashladnu jedinicu u svoj sistem upravljanja objektima (BMS). Pružamo različite načine za povezivanje najbolja četiri BMS protokola, tako da možete upravljati čitavim objektom kroz centralizovanu kontrolu.


Saznajte više