Za ICS GROUP

Rešenja za sve potrebe KLIMATIZACIJEVENTILACIJE


ICS GROUP je kompanija sa dugogodišnjim iskustvom i sa sopstvenim timom od  iskusnih inženjera, instalatera i servisera.

Specijalizovani smo za projektovanje i realizovanje sistema za grejanje, hlađenje, klimatizaciju i ventilaciju, a radimo i usluge  tehničkog konsaltinga, revizije i nadzora.


Klima komore

Oprema za automatsku regulaciju


Za povećanje efikasnosti u korišćenju HVAC sistema, ICS Grupa dodatno implementira rešenja iz oblasti automatizacije i upravljanja  sistema, ali razvija i kompletna BMS (Building Management Sistems) rešenja, gde pored HVAC sistema,integrirani su i rasvetu, liftove, električna energija, video nadzor, zaštita od požara, vodosnabdevanje i drugi sistemi bitni za integrisano funkcionisanje modernog objekta.

0
+
Zadovoljnih kupaca
0
+
Uspešno instaliranih Altherma toplotnih pumpi
0
Iskusnih inženjera, instalatera i servisera
0
Godina postojanja

Zašto ICS Group?

Sa iskustvom od 30 godina u projektovanju i implementaciji ekoloških i energetski efikasnih sistema grejanja i hlađenja ICS group će Vam pružiti:

Komplentan proces implementacije HVAC rešenja i sistema

Energetski konstalting i optimizaciju sistema

Razvoj optimalnih termotehničkih rešenja

Projektni menadžment

Ugradnja sistema

Podrška nakon prodaje

Premium brendovi i premium servis na jednom mestu.


Misija

Pružanje energetski efikasnih rešenja za grejanje, hlađenje i ventilaciju, korišćenjem obnovljivih izvora energije, planiranih i kreiranih od strane stručnog i profesionalnog tima.


Svrha

Zadovoljni kupci koji će se uveriti u kvalitet naših proizvoda i znanje u oblasti HVAC sistema koje ICS group-a pruža svojim klijentima.


Vizija

Implementacija ekološki obnovljivog izvora energije za udoban prijatniji i srećniji životni prostor.


SERTIFIKATI I LICENCE

ICS GROUP  poseduje sertifikat PREMIUM HOME COMFORT EKSPERT koji DAIKIN dodeljuje svojim partnerima. Ovo priznanje se dodeljuje samo najboljim kompanijama – distributerima u jednoj zemlji, koji imaju najveće iskustvo sa DAIKIN proizvodima.
Partneri koje DAIKIN bira u okviru ovog programa prethodno su analizirani nekoliko godina i prošli su niz dugoročnih selekcija. Neophodno je da tim zaposlenih ima veliko profesionalno iskustvo i znanje o DAIKIN proizvodima i tehnologijama, uposlen od zaposlene sopstvene servisere i instalere i da poseduje izložbene prostore.

Poslovna politika ICS GROUP zasniva se na sledećim principima.

  • Ispunjenje
  • Kvalitetna usluga i proizvod
  • Ponuda tehnološki naprednih rešenja
  • Briga o kupcima nakon prodaje
  • Dugoročni i korektni odnosi sa poslovnim partnerima
  • Obrazovani zaposleni koji kontinuirano nadograđuju svoja znanja i poslovne veštine.