Često postavljana pitanja

Cena dostave je besplatna za celu teritoriju od R.Srbije.

Virmansko plaćanje opštom uplatnicom ili internet bankarstvom nakon prijema pro-fakture na vašu e-mail adresu i VISA, MasterCard i Maestro kreditnom ili debitnom karticom.

Ukoliko ste se opredelili za proizvod bez montaže, u trenutku isporuke ako niste kod kuće ili na adresi navedenoj u porudžbini, radnik za isporuku će pokušati da vas pozove. Ukoliko ne može da dođe do Vas, ostavićemo Vam karticu sa naznačenim vremenom kada smo bili kod Vas i zamolićemo Vas da nas kontaktirate što pre telefonom u Kontakt centru ili na telefon naznačen na kartici.

Ne. Servis www.icsgroup.rs radi isključivo preko Interneta

Informacije o vašim porudžbinama možete pronaći na linku KORISNIČKI PROFIL, a zatim na linku MOJE NARUDŽBE.

Na kraju procesa kupovine, biće vam prikazana stranica koja će od vas tražiti da potvrdite porudžbinu. Takođe ćete dobiti e-mail od www.icsgroup.rs u kome ćete dobiti sve detalje porudžbine, pro-fakturu i potvrdu istih. Napomena: Može se desiti da neki od naših korisnika ne dobiju potvrdu svoje porudžbine e-poštom zbog neželjenih filtera njihovih (e-mail) servera.

Možete da izvršite izmene i otkazivanje svojih porudžbina pre nego što se porudžbina izvrši ili naplati na mreži putem kartice. Ako imate dodatnih pitanja o ovome, možete nas kontaktirati.

Kliknite na KORISNIČKI PROFIL
Unesite promenu u polje Adresa za isporuku. Molimo promenite adresu pre nego što završite porudžbinu, inače će vaša porudžbina biti isporučena na staru adresu.

Tokom registracije kao novog korisnika, od vas će se tražiti da izaberete sa liste okruga u kojima se nalazi vaša adresa. Trenutno isporučujemo samo unutar granica R.Srbije.

Kliknite na LOG IN
Unesite svoju e-poštu u polje ZABORAVLJENA LOZINKA
Kliknite na vezu POŠALJI MI LOZINKU. Za kratko vreme dobićete lozinku na Vašu e-poštu.
Napomena: Može se desiti da neki od naših korisnika ne dobiju lozinku putem e-pošte zbog spam filtera njihovih (e-mail) servera.

Registrujte se na www.icsgroup.rs sa starom lozinkom
Kliknite na KORISNIČKI PROFIL
U polju Promena lozinke
Popunite polja starom lozinkom, novom lozinkom i ponovite novu lozinku
Kliknite na Ažuriraj lozinku.