Uslovi I Pravila Korišćenja E-prodavnice

USLOVI I PRAVILA KORIŠĆENJA E-PRODAVNICE

KAKO KUPITI

Molimo vas da pažljivo pročitate Uslove i odredbe pre korišćenja usluga za naručivanje ili plaćanje preko veb stranice www.icsgroup.rs. Ukoliko se ne slažete sa našim uslovima, molimo vas da ne koristite ove usluge za naručivanje i plaćanje naših proizvoda, primanje vesti, aktuelnih popusta i privilegiju da budete veran kupac koji bi dobijao poklone i kupone za dodatne popuste. Preporučujemo da povremeno proveravate sajt za određene promene i otvorite korisnički profil kako biste bili obavešteni o svim našim akcijama i aktivnostima. www.icsgroup.rs je takođe veb stranica koja je informativne prirode o proizvodima, uslugama i aktivnostima koje nudi ICS GROUP doo Beograd . ICS GROUP zadržava pravo izmene i dopune Uslova korišćenja usluga na sajtu www.icsgroup.rs  Svi postojeći korisnici koji već imaju svoj korisnički profil na sajtu i pristali su na stare uslove biće obavešteni o promenama svoje e-mail adrese.  

UPOTREBA

www.icsgroup.rs  se može koristiti kao informativna web stranica i prilika za kupovinu i naručivanje Daikin proizvoda, u skladu sa ovde navedenim uslovima i pravilima. Svaki korisnik koji je otvorio korisnički profil na veb lokaciji ICS GROUP ima mogućnost da izbriše svoj korisnički profil u bilo kom trenutku i da odustane od usluga koje nudi veb lokacija. Korišćenjem usluge za naručivanje ili plaćanje na,www.icsgroup.rs  obavezujete se da ćete poštovati sledećim uslovima i odredbama.

Na osnovu odredbe čl.13. i čl.27. Zakona o zaštiti potrošača (Sl. glasnik RS 62/2014) privredno društvo Intelligent Climate Solutions Group – ICS Group  d.o.o., svoje cenjene potrošače koji robu kupuju putem internet sajta www.icsgroup.rs.

 

OBAVEŠTAVA O USLOVE

– da se prodaja robe putem internet sajta www.icsgroup.rs  obavlja u okviru registrovane delatnosti privrednog društva Intelligent Climate Solutions Group – ICS Group  d.o.o., adresa za izjavljivanje reklamacije je: info@icsgroup.rs . – da se osnovna obeležja robe mogu naći na sajtu  www.icsgroup.rs – da se prema Zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014) kupovina preko naše prodajne internet stranice www.icsgroup.rs  smatra prodajom na daljinu. – da roba koja se prodaje putem internet sajta  www.icsgroup.rs  poseduje svojstva potrebna za redovnu upotrebu te vrste robe u skladu sa njenom namenom koja je definisana u Deklaraciji;  

Identitet trgovca

Pun naziv pravnog subjekta: Intelligent Climate Solutions Group – doo (ICS Group) Poštanska adresa: Stanoja Glavaša 18, 11000 Beograd-Palilula Delatnost i šifra delatnosti: 4322-Postavljanje vodovodnih,kanalizacionih,grejnih i klimatizacionih sistema. Matični broj:  21703583 Poreski broj: 112596062 Kontakt telefon: +381 62 44 22 88 Kontakt e-mail:  info@icsgroup.rs   USLOVI Uslovi za naručivanje i kupovinu proizvoda preko internet prodavnice na www.icsgroup.rs definisani su sledećim parametrima:
 • Osoba koja naručuje ili plaća proizvod preko internet prodavnice ICS GROUP mora da ima najmanje 16 godina.
 • Porudžbina (koja se utvrđuje i važi tek nakon uplate punog iznosa profakture),
 • On-line plaćanje
 • Priprema,
 • Isporuka,
 • Reklamacija – koja se podnosi telefonom, e-mailom, putem obrasca za reklamacije proizvoda ili u prodajni salon ICS GROUP.
Dobavljač proizvoda je ICS GROUP. DOO Beograd preko svoje internet prodavnice omogućava porudžbinu (koja se utvrđuje i važi tek nakon uplate punog iznosa profakture) i onlajn plaćanje proizvoda koji se nalaze u svojoj ponudi, a zadržava pravo na proizvode koji se ne nalaze u zalihe, isporučiti ih najkasnije u roku od 45 dana nakon uplate. Sve cene su izražene u srpskoj nacionalnoj valuti – dinari sa PDV-om.   REGISTRACIJA KORISNIČKOG PROFILA Korisnik na www.icsgroup.rs.   može biti svako fizičko lice starije od 16 godina ili pravno lice registrovano u Srbiji.  Prilikom same registracije kao Korisnik, korisnik kreira profil i potvrđuje, ukoliko je fizičko lice, da ima najmanje 16 godina, podatke koje daje prilikom registracije kao što su Ime i prezime, e-mail adresa, itd. su validne. Prilikom registracije pravnog lica kao kupca i kreiranja profila, pravno lice – kupac potvrđuje da je: legalno registrovano i postoji u skladu sa zakonima matične države, podacima datim prilikom registracije i vezanim za naziv pravnog lica. entitet i email adresa su važeći u trenutku registracije i tokom procesa naručivanja i kupovine proizvoda preko www.icsgroup.rs.  Registracijom kao KORISNIK, korisnik potvrđuje da je saglasan sa svim uslovima korišćenja. Prilikom registracije, Korisnik potvrđuje da je saglasan da prima elektronske poruke na e-mail sa promotivnim sadržajem od www.icsgroup.rs . Dalje, ako kupac ne želi da prima ove poruke na svoju e-poštu, biće mu data mogućnost da otkaže ovu opciju.   SIGURNOST Prilikom same registracije u našim onlajn prodavnicama, u obavezi ste da kreirate korisničko ime i lozinku koje treba da čuvate samo za sebe i da ih ne dajete drugima. Vi ste odgovorni za sve radnje i narudžbine date pod vašim imenom i lozinkom. Ako znate ili ako sumnjate da neko drugi zna vašu lozinku, morate nas o tome obavestiti u našem Kontakt centru na tel.+381 62 442288  ili pismeno putem e-maila: showroom@icsgroup.rs  ili info@icsgroup.rs . Ako postoji bilo kakva sumnja na bilo kakav propust u obezbeđenju ICS GROUP doo. ima pravo da zahteva od vas da promenite lozinku ili može da blokira ili izbriše vaš korisnički profil.   NARUDŽBA Proizvodi se naručuju elektronskim putem:
 • Izborom određenog proizvoda i dodavanjem u potrošačku korpu. Proizvodi se smatraju naručenim u trenutku kada korisnik dobije e-mail sa porudžbinom i predračunom u PDF formatu. Ova faktura važi 3 dana od dana izdavanja, ukoliko se ne uplati u roku od 3 dana, porudžbina će se smatrati otkazanom.
 • On-line plaćanje kreditnom ili debitnom karticom. Nakon uplate, ICS GROUP. DOO se obavezuje da isporuči u roku od 2-7 radnih dana, sve naručene proizvode koji su na lageru u trenutku porudžbine, odnosno do maksimalno 45 dana ukoliko proizvod nije na zalihama.
  E-PRODAVNICA – opis kupovine Otvorite KORISNIČKI PROFIL ako kupujete prvi put (preporučeno ali opciono), ako već imate otvoren KORISNIČKI PROFIL u našoj prodavnici, samo se prijavite.
 1. Izaberite proizvod koji želite da kupite i pritisnite : SAZNAJ VIŠE –>
 2. Vi birate model, boju i snagu modela izraženu u DINARE.–>
 3. Vi birate da li želite ili ne da proizvod instalira stručni tim Intelligent Climate Solutions Group – doo –>
 4. Pritisnite U KORPI–>
 5. Sledeći korak je da proverite šta naručujete i koliko bi vas to ukupno koštalo–>
 6. . Sledeće kliknite na NASTAVI PLAĆANJE.
 7. Nakon što ste kliknuli NA NASTAVI PLAĆANJE, otvoriće vam se stranica u kojoj se od Vas traži da unesete svoje lične podatke kako biste završili porudžbinu (primanjem predračuna na Vašu e-mail adresu) /
 8. Nakon što potvrdite porudžbinu na NASTAVI SA NARUDŽBINOM, vaša porudžbina u obliku E-maila i fakture u PDF formatu biće poslata na vašu e-mail adresu.
 9. Ukoliko ICS GROUP DOO nije u mogućnosti da isporuči neki od naručenih proizvoda, dužan je da kontaktira korisnika putem telefona ili e-maila.
  CENE Cene proizvoda uključuju porez na dodatu vrednost (PDV). Moguće je izabrati cenu uređaja sa ugradnjom (koja se dodatno naplaćuje) i cenu bez ugradnje. Preporučljivo je izabrati opciju sa montažom, gde će montažerski timovi ovlašćeni od strane Intelligent Climate Solutions Group – doo profesionalno obaviti isporuku i montažu uređaja, a važenje garancije je 36 meseci i biće bezuslovno. U suprotnom, ako je odabran proizvod (bez montaže) samo sa isporukom, usluga dostave koju je ugovorila Intelligent Climate Solutions Group – doo izvršiće besplatnu dostavu na navedenu adresu. Cene proizvoda se ne menjaju u vremenu između porudžbine i prijem proizvoda. Plaćate cenu prikazanu na proizvodu u trenutku kada je proizvod naručen.  

PRIPREMA PROIZVODA ZA ISPORUKU

Svi naručeni proizvodi biće upakovani u odgovarajuću ambalažu koju je upakovao proizvođač, kako se ne bi oštetili tokom transporta. Kupac je dužan da proveri porudžbinu na eventualna oštećenja i odmah je reklamira. U suprotnom, ne preuzima se odgovornost u vezi sa reklamacijom za isporuku proizvoda. Ako je proizvod kupljen sa uključenom instalacijom, onda je kupac zajedno sa instalaterom dužan da proveri ispravnost uređaja pre nego što nastavi sa njegovom ugradnjom.  

NAČINI PLAĆANJA

Proizvode koje želite da poručite putem internet prodavnice, možete platiti na više načina: ●uplatnicom u pošti ili banci, ●platnim karticama tokom procesa kupovine na sajtu.

Plaćanje uplatnicom u pošti ili banci

Za porudžbine čije plaćanje se vrši uplatom u banci ili pošti, rok za uplatu je 3 radna dana. Robu ćemo Vam poslati nakon evidentirane uplate.  

Plaćanje karticama

Svoju narudžbinu možete platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard ili Maestro platnu karticu. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje. Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu ProCredit Banke koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Niti jednog trenutka podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu. Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke: broj kartice, datum isteka i CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice. Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, ProCredit banka, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu. *Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i ProCredit banke, a Internet trgovac nema uvid u podatke koji se razmenjuju. Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već isključivo u valuti RSD. Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka. Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko www.icsgroup.rs. mora ispunjavati sledeće uslove:
 • Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Republike Srbije, na adresi navedenoj u porudžbini.
 • Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.
Želimo Vam uspešnu kupovinu.  

ISPORUKA KUPLJENOG PROIZVODA

Troškovi isporuke su besplatni za celu teritoriju od Republike Srbije. Dostavna služba dostavlja svaku pošiljku u roku od 2 do 7 radnih dana, na svaku adresu i grad. Pošiljke se isporučuju na prvu (ulazna vrata kuće, ulazna vrata zgrade) i odnosi se na sve proizvode. Nedeljom i praznicima dostavna služba ne vrši isporuku.  

OSTALE INFORMACIJE O ISPORUCI

Po prijemu pošiljke, kupac je dužan da je detaljno proveri i vidi da li ima vidljivih oštećenja. Ukoliko se otkriju bilo kakva oštećenja i nedostaci, odmah ih prijavite licu koje dostavlja pošiljku. Sve pošiljke su osigurane od gubitka i oštećenja prilikom dostave na svaku adresu. Kupac je dužan da prilikom preuzimanja pošiljke potpiše otpremnicu od dostavljača i zadrži za sebe jedan od uzoraka kao potvrdu o preuzimanju. Ukoliko se proizvodi kupuju sa montažom od Intelligent Climate Solutions Group – doo, isporuku uređaja vrši montažerski tim.  

GARANCIJA NA PROIZVODE

Garancija za proizvod se nalazi u opisu proizvoda. U slučaju bilo kakvog kvara, obratite se na broj telefona: (+381) 62 44 22 88 ili pismeno putem e-maila: showroom@icsgroup.rs ili info@icsgroup.rs Takođe možete poslati zahtev putem obrasca za reklamaciju proizvoda koji se nalazi na dnu naše prodavnice.  

SPOLJNE USLUGE

Usluge koje pruža internet prodavnica  Intelligent Climate Solutions Group – doo ne uključuju troškove koje imate korišćenjem računarske opreme i usluga pristupa našim sajtovima. Intelligent Climate Solutions Group – doo nije odgovoran za telefonske troškove ili bilo koje druge troškove koji mogu nastati.  

INTELEKTUALNA SVOJINA

Sadržaj internet prodavnice www.icsgroup.rs  je takođe zaštićen od strane Intelligent Climate Solutions Group – doo ima isključivo pravo korišćenja. Za bilo kakvu komercijalnu upotrebu sadržaja sa www.icsgroup.rs , morate dobiti prethodno odobrenje i kontaktirati nas putem e-pošte: showroom@icsgroup.rs ili info@icsgroup.rs .  

DOSTUPNOST

Iako Intelligent Climate Solutions Group – doo nastoji da vam pruži najbolju ponuđenu uslugu, Intelligent Climate Solutions Group – doo ne može garantovati da će usluge www.icsgroup.rs zadovoljiti vaše potrebe. Intelligent Climate Solutions Group –doo takođe ne može da garantuje da će usluge biti bez grešaka. Ako se tako nešto desi, pozovite tel (+381) 62 44 22 88  ili pismeno putem e-maila: showroom@icsgroup.rs  . info@icsgroup.rs . kako bismo ga uklonili u najbržem mogućem periodu. Pristup www.icsgroup.rs  ponekad može biti nedostupan zbog rada i održavanja ili uvođenja novog sadržaja.  

DRUGI INTERNET SAJTOVI

www.icsgroup.rs  može da sadrži veze ka drugim veb lokacijama. Sadržaj ovih stranica je van kontrole Intelligent Climate Solutions Group doo i stoga nismo odgovorni za sadržaj tih stranica.  

OGLAŠAVANJE

Odeljak www.icsgroup.rs  Intelligent Climate Solutions Group . doo je odgovorno za reklame u marketinškom delu i za sadržaj koji treba da bude u skladu sa zakonskim normama i pravilima. Intelligent Climate Solutions Group . doo ne snosi odgovornost za bilo kakve greške i nepravilnosti u dokumentacionom delu marketinške kampanje.