Blog vesti

Povratak na Blog vesti

Daikin Sensira FTXC/C – klima uređaj sa niskom potrošnjom energije i prijatnim komforom

Novi model DAIKIN SENSIRA FTXC-C predstavlja ekonomično i najbolje rešenje za grejanje i hlađenje svakog doma. Obezbeđuje zdrav i udoban kućni ambijent i udobnost, čist i svež vazduh, kao i optimalnu temperaturu tokom cele godine. SENSIRA FTXC-C je jedan od novijih modela u DAIKIN-ovom asortimanu klima uređaja iz Bluevolution serije i koristi ekološki prihvatljiv freon R-32.

Sensira FTXC-C nudi visoku energetsku efikasnost, fizički je mala i dovoljno kompaktana da se može montirati iznad vrata.

Dostupni kapaciteti od 2.0kw-7.1kw, omogućavaju kupcima da odaberu odgovarajući kapacitet za prostoriju kojoj je namenjena.

Visoka efikasnost

Napredna inverterska tehnologija modela Sensira FTXC-C omogućava niže račune za struju, zahvaljujući energetskoj klasi do A++, kao i optimalnu energetsku efikasnost čak i pri visokim temperaturama.

Izgled pogodan za svako okruženje

Elegantan izgled nove unutrašnje jedinice Sensira FTXC-C ima moderan dizajn koji se neprimetno uklapa u svaki enterijer.

Zagarantovan komfor i kvalitet vazduha u zatvorenim prostorijama

Snažan sistem dvostruke filtracije vazduha u potpunosti čisti vazduh kako bi stvorio zdravije okruženje. Klima uređaj ima katehin-mrežasti filter i dezodorišući filter sa titan-apatit nano premazom koji dodatno uklanja i neutrališe štetne čestice raznih virusa, bakterija, alergena i neprijatnih mirisa.

Sa smanjenim zvučnim pritiskom na 20 dBA, nova unutrašnja jedinica Sensira FTXC-C radi isključivo tiho, gotovo nečujno.

Uvek pod kontrolom

Pored lakoće korišćenja daljinskog upravljača, Sensira FTXC-C takođe nudi Wi-Fi kontrolu kao opciju, omogućavajući pristup preko Daikin-ove Online Controller aplikacije. Kupac može pratiti rad klima uređaja, daljinski upravljati režimima rada i temperaturom, kao i podesiti predprogram do 6 radnih sati u toku dana u periodu od sedam dana.

Podelite ovu objavu

Povratak na Blog vesti