DAIKIN EMURA

Od: 195.432,00 rsd. (uključujući 20% PDV-a)

 • Split sistem -BLUEVOLUTION serija
 • Sezonska efikasnost do A +++ u hlađenju i grejanju
 • Dostupni kapaciteti: 2,0kW, 2,5kW, 3,5kW, 4,2kW, 5,0kW
 • SEER do 8,75
 • SCOP do 5,15
 • Temperaturno hlađenje – radni opseg od -10℃ do + 50℃
A+++

Opis

Besprekorna mešavina lepog dizajna, inženjerskog savršenstva i funkcionalnosti, zaokružena srebrnim, mat belim i mat crnim – završnim obradama.

 • Split sistem -BLUEVOLUTION serija
 • Sezonska efikasnost do A +++ u hlađenju i grejanju
 • Dostupni kapaciteti: 2,0kW, 2,5kW, 3,5kW, 4,2kW, 5,0kW
 • SEER do 8,75
 • SCOP do 5,15
 • Temperaturno hlađenje – BLUEVOLUTION serija: radni opseg od -10℃ do + 50℃
 • Opseg radne temperature grejanja od -20℃ do + 24℃
 • Tihi režim rada: Nivo zvučnog pritiska pada na 19dBA!
 • Koristi freon: R-32 ekološki freon – koji smanjuje uticaj na životnu sredinu za 68% u poređenju sa R-410A i direktno dovodi do smanjenja potrošnje energije, zahvaljujući visokoj energetskoj efikasnosti
 • „Coanda“ efekat optimizuje protok vazduha za bolju distribuciju temperature po prostoriji. Upotreba specijalno dizajniranih ventila omogućava bolju distribuciju temperature po prostoriji
 • Inteligentni termalni senzor određuje trenutnu temperaturu prostorije i ravnomerno raspoređuje vazduh po prostoriji pre nego što se pređe na duvanje koje usmerava vrući ili hladni vazduh ka oblastima kojima je to potrebno.
 • „Pojačavanje toplote“ – brzo zagreva vaš dom kada uključite klima-uređaj. Podešena temperatura se postiže 14% brže od običnog klima uređaja.
 • Korišćenje elektrona za izazivanje hemijske reakcije sa česticama u vazduhu, ugrađena Flash Streamer tehnologija razgrađuje alergene kao što su polen i gljivični alergeni, virusi, bakterije i uklanja dosadne mirise obezbeđujući bolji i čistiji vazduh
 • Glasovna komanda preko Amazon Alexa ili Google Assistant-a za kontrolu glavnih funkcija kao što su kao podešena temperatura, režim rada, brzina ventilatora itd.
 • Onecta aplikacija: kontrolišite svoj unutrašnji prostor sa bilo koje lokacije pomoću aplikacije, putem vaše lokalne mreže ili interneta.
Dobitnik nagrade ”Reddot Award 2014 for Product Design“ za 2014 godinu.

Mrežni senzor za oči – njegova svrha je da odredi trenutnu temperaturu u prostoriji i ravnomerno rasporedi protok vazduha, pre nego što se pređe na režim strujanja vazduha, koji bi usmeravao topli ili hladni vazduh u pravcu gde je potreban.
Coanda efekat hlađenja – optimizuje protok vazduha za bolju distribuciju temperature po prostoriji, u zavisnosti od toga da li postoji potreba za grejanjem ili hlađenjem. Kada je u režimu hlađenja, klima uređaj – usmerava protok vazduha nagore.
Coanda efekat grejanja – optimizuje protok vazduha za bolju distribuciju temperature po prostoriji, u zavisnosti od toga da li postoji potreba za grejanjem ili hlađenjem. Kada je u režimu grejanja, klima uređaj usmerava vazduh nadole.
Pojačano grejanje – Brzo zagreva Vaš dom odmah po uključenju Vašeg klima uređaja. Postiže podešenu temperaturu za 20% brže nego običan klima uređaj (samo u paru).
Udoban režim protoka vazduha – udobnost pri hlađenju i grejanju. Udoban režim strujanja vazduha automatski podešava smer duvanja vazduha kako bi se postigla najudobnija distribucija temperature u prostoriji, izbegavajući direktno duvanje u ljude
Ekonomičan način rada – udobnost bez problema za vaše napajanje. Ekonomični režim vam omogućava da ograničite maksimalnu potrošnju energije klima uređaja, u slučaju da se prekidači pokvare kada se drugi uređaji (usisivač, mikrotalasna pećnica, itd.) uključe na u isto vreme ili samo ako želite da ograničite potrošnju. Ali vi ga kontrolišete i kada vam treba maksimalno hlađenje ili grejanje, možete ga isključiti! –
3-D protok vazduha – jednaka temperatura u celoj prostoriji. Jedinice opremljene 3-D protokom vazduha mogu da usmeravaju protok vazduha levo ili desno, a ne samo gore ili dole – po izboru korisnika ili automatski. Time se postiže savršena distribucija vazduha, čak i do najudaljenijih uglova prostorije.
Automatsko restartovanje – Uređaj se nakon nestanka struje automatski restartuje na istim postavkama.
24-časovni tajmer – Omogućava vam da podesite početak rada klima uređaja u bilo kom trenutku, u periodu od 24 sata.
Tajmer na nedeljnoj bazi – Može da se podesi da započne grejanje ili hlađenje u bilo koje vreme, na dnevnoj ili na nedeljnoj bazi.
Filter za vazduh – Uklanja mikroskopske čestice prašine iz vazduha, kako bi se obezbedilo ravnomerno snabdevanje čistim vazduhom.
Srebrni filter za uklanjanje alergena i prečišćavanje vazduha –  Hvata alergene kao što je polen i na taj način obezbeđuje stalni dotok čistog vazduha.
Titanijum-apatitski deodorišući filter –  Razlaže neprijatne mirise, kao što je miris duvana ili kućnih ljubimaca.
Flash Streamer – Daikin-ova patentirana tehnologija prečišćavanja vazduha prikuplja viruse, alergene (kao što su polen i gljivični alergeni) i mirise iz vazduha i razlaže ih na bezbedne atome i molekule vode.
Nečujan rad spoljne jedinice – Dugme „Silent“ na daljinskom upravljaču prigušuje šum rada spoljašnjih uređaja za 3 dB(A), kako bi se obezbedilo tiho okruženje za susedstvo.
Intenzivni režim – Može da se izabere za brzo grejanje ili hlađenje; po isključenju „intenzivnog režima“, uređaj se vraća na prethodno definisani režim.
Udoban režim spavanja – Dugme Silent na daljinskom upravljaču smanjuje jačinu zvuka unutrašnje jedinice za 3db (A). Jedinice sa ovim načinom rada mogu da dostignu izuzetno niske nivoe zvuka.
Onecta aplikacija – Kontrolišite Vašu unutrašnju klimu sa bilo kog mesta pomoću pametnog telefona ili tableta.
Infracrveni daljinski upravljač – Omogućava daljinsko aktiviranje, zaustavljanje i regulisanje rada klima uređaja.
Vertikalno-automatsko duvanje ventila – Mogućnost izbora automatskog vertikalnog pomeranja ventilacionih ventila za efikasnu distribuciju vazduha i postizanje potrebne temperature u prostoriji.
Horizontalno automatsko klaćenje – Moguće biranje automatskog horizontalnog kretanja žaluzine na ispustu vazduha za ravnomernu distribuciju vazduha i temperature.
Automatska brzina ventilatora – potrebna brzina ventilatora se automatski bira kako bi se dostigla ili održala podešena temperatura.
Brzi koraci rada ventilatora – Omogućava vam da izaberete brzinu ventilatora.
Primena multi-modela Na jednu spoljnu jedinicu može da se priključi do 5 unutrašnjih jedinica, čak i ako su različitih kapaciteta. Sve unutrašnje jedinice mogu individualno da se regulišu u okviru istog režima grejanja ili hlađenja.

Recenzije

Još nema komentara.


Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

PDF Brošura DAIKIN - EMURA

Download

Split chapter General Catalogue 2023

Download