DAIKIN URURU SARARA

Od: 350.243,00 rsd. (uključujući 20% PDV-a)

 • Klima uređaj sa jedinstvenim tretmanom vazduha – 5 funkcija u jednom sistemu – hlađenje, grejanje, prečišćavanje vazduha, ventilacija i odvlaživanje – sve u jednoj jedinici.
 • Energetska klasa (hlađenje/grejanje): A +++ / A +++
 • 3-D protok vazduha – obezbeđuje da čist vazduh dopre čak i do najudaljenijih uglova prostorije.
 • Filter za automatsko čišćenje – Nema potrebe za čišćenjem filtera, zahvaljujući filteru za samočišćenje koji štedi vreme i smanjuje potrošnju energije za 25%.
 • Jedinstvena Daikin FLASH STREAMER tehnologija – generiše elektrone velike brzine koji snažno uništavaju viruse, bakterije, mirise i alergene.
 • Raspoloživi kapaciteti: 2,5kW; 3.5kW; 5kW
A+++

Opis

Pruža potpunu kontrolu nad klimom u prostoru, omogućavajući istovremeno hlađenje (ili uklanjanje vlage), prečišćavanje vazduha i ventilaciju, uz vrhunsku efikasnost u grejanju i hlađenju.

 • Klima uređaj sa jedinstvenim tretmanom vazduha – 5 funkcija u jednom sistemu – hlađenje, grejanje, prečišćavanje vazduha, ventilacija i odvlaživanje – sve u jednoj jedinici.
 • „Coanda” efekat: kada je u režimu hlađenja, klima uređaj usmerava protok vazduha nagore.
 • Energetska klasa (hlađenje/grejanje): A +++ / A +++
 • 3-D protok vazduha – Obezbeđuje da čist vazduh dopre čak i do najudaljenijih uglova prostorije.
 • Filter za automatsko čišćenje – Nema potrebe za čišćenjem filtera, zahvaljujući filteru za samočišćenje koji štedi vreme i smanjuje potrošnju energije za 25%.
 • Inteligentno oko za 3 oblasti: levo, desno i napred – usmerava protok vazduha dalje od ljudi, kako bi se izbegla direktna prehlada.
 • „Online“ kontroler putem Interneta – mogućnost upravljanja unutrašnjom jedinicom sa bilo kog mesta, u bilo koje vreme, koristeći aplikaciju (pametni telefon ili tablet) putem lokalne mreže ili interneta.
 • Jedinstvena Daikin FLASH STREAMER tehnologija – Generiše elektrone velike brzine koji snažno uništavaju viruse, bakterije, mirise i alergene.
 • R32 ekološki freon – Utiče na smanjenje štetnog uticaja na životnu sredinu za 68%, u poređenju sa R-410A i dalje smanjuje potrošnju energije, zahvaljujući većoj energetskoj efikasnosti koju emituje.
 • Raspoloživi kapaciteti: 2,5kW; 3.5kW; 5kW
 • SEER do 9.54
 • SCOP do 5,90
 • Temperaturni opseg rada hlađenja od -10C do +46C
 • Temperaturni opseg rada grejanja od -20C do +24C
 • Ekonomični režim
 • Režim komfora
 • Snažan režim rada
 • Tihi rad unutrašnje jedinice
 • Tihi rad spoljašnje jedinice
 • Tajmer: 24-časovni tajmer
Dobitnik nagrade ”REDDOT DESIGN AWARD 2013“ za 2013. godinu.

Inteligentno oko za 3 oblasti – Protok vazduha se šalje u oblast različitu od one gde se osoba nalazi u tom trenutku. Detekcija prisustva se vrši u 3 smera: levo, desno i napred. Ako se ne otkriju ljudi, jedinica će se automatski prebaciti u energetski efikasan režim.
Coanda efekat hlađenja – Posebno dizajnirane klapne fokusiraju i optimizuju protok vazduha tokom režima hlađenja, kako bi se obezbedio maksimalan domet čak i u većim prostorijama.
Ururu – Ovlaživanje – Apsorbuje vlagu iz spoljašnjeg vazduha i ravnomerno je distribuira u zatvorenom prostoru.
Sarara-Drying Program – Omogućava vam da smanjite nivo vlažnosti, bez promene temperature u prostoriji.
Flash Streamer – Daikin-ova patentirana tehnologija prečišćavanja vazduha prikuplja viruse, alergene (kao što su polen i gljivični alergeni) i mirise iz vazduha i razlaže ih na bezbedne atome i molekule vode.
Besprekorno tih rad – Unutrašnja jedinica može eksponencijalno da dostigne nivo buke do 19 dBA, što je isto kao kada se lišće kreće na vetru, tako da se ove jedinice mogu uključiti prilikom spavanja, dok neke spoljne jedinice mogu da rade tiho, što je veoma korisno u gusto naseljenim mestima ili stambenim blokovima, gde neće ometati komšiluk preko noći.
 “On line” kontroler preko Interneta – Kontrolišite unutrašnju jedinicu sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme, uz pomoć aplikacije, putem lokalne mreže ili Interneta.
Ušteda energije – u pasivnom režimu rada – U toku pasivnog režima rada, smanjuje tekuću potrošnju za oko 80%.
3-D protok vazduha – jednaka temperatura u celoj prostoriji. Jedinice opremljene 3-D protokom vazduha mogu da usmeravaju protok vazduha levo ili desno, a ne samo gore ili dole – po izboru korisnika ili automatski. Time se postiže savršena distribucija vazduha, čak i do najudaljenijih uglova prostorije.
Intenzivni režim- Može da se izabere za brzo grejanje ili hlađenje; po isključenju „intenzivnog režima“, uređaj se vraća na prethodno definisani režim.
Centralizovana regulacija  – Startuje, zaustavlja i reguliše nekoliko klima uređaja sa jedne centralne tačke.
Ekonomičan način rada  – Udobnost bez problema za vaše napajanje. Ekonomični režim vam omogućava da ograničite maksimalnu potrošnju energije klima uređaja, u slučaju da se prekidači pokvare kada se drugi uređaji (usisivač, mikrotalasna pećnica, itd.) uključe istovremeno, ili samo ako želite da ograničite potrošnju. Vi kontrolišete ovaj režim rada i kada vam treba maksimalno hlađenje ili grejanje, možete ga isključiti!
Udoban režim protoka vazduha Udobnost pri hlađenju i grejanju. Udoban režim strujanja vazduha automatski podešava smer duvanja vazduha, kako bi se postigla najudobnija distribucija temperature u prostoriji, izbegavajući direktno duvanje u ljude.
Titanijum – apatitski deodorišući filter Razlaže neprijatne mirise, kao na primer miris duvana i kućnih ljubimaca.
Automatsko prebacivanje na grejanje – hlađenje – Automatski bira potrebni režim hlađenja ili grejanja, kako bi se postigla podešena temperatura.
Tihi režim – Dugme Silent na daljinskom upravljaču smanjuje jačinu zvuka unutrašnje jedinice za 3db (A).
Udoban režim spavanja – Dugme Silent na daljinskom upravljaču smanjuje jačinu zvuka unutrašnje jedinice za 3db (A). Jedinice sa ovim načinom rada mogu da dostignu izuzetno niske nivoe zvuka.
Vertikalno – automatsko duvanje ventila –   Mogućnost izbora automatskog vertikalnog pomeranja ventilacionih ventila za efikasnu distribuciju vazduha i postizanje potrebne temperature u prostoriji.
Automatska brzina ventilatora – Potrebna brzina ventilatora se automatski bira, kako bi se dostigla ili održala podešena temperatura.
Noćni režim rada – Štedi energiju sprečavanjem preteranog hlađenja ili grejanja u toku noći.
24-časovni tajmer – Tajmer se može podesiti na bilo koje vreme u toku 24-časovnog perioda.
Tajmer na nedeljnoj bazi – Početak grejanja i hlađenja može se podesiti u bilo koje vreme, na dnevnoj ili na nedeljnoj bazi.
Automatsko restartovanje – Uređaj se nakon nestanka struje automatski restartuje na iste postavke.
Brzi koraci rada ventilatora – Omogućava vam da izaberete brzinu ventilatora.
Samodijagnostika – Jednostavan prikaz i prijavljivanje određenih grešaka ili anomalija, ukoliko je klima uređaj prestao da radi.
Infracrveni daljinski upravljač  – Omogućava daljinsko aktiviranje, zaustavljanje i regulisanje rada klima uređaja.
Horizontalno – automatsko ljuljanje – Mogućnost izbora automatskog horizontalnog pomeranja ventilacionih ventila za efikasnu distribuciju vazduha i postizanje potrebne temperature u prostoriji.
Žičani daljinski upravljač – Startuje, zaustavlja i reguliše klima uređaj.

Recenzije

Još nema komentara.


Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

PDF Brošura modela DAIKIN - URURU SARARA

Download

Split chapter General Catalogue 2023

Download